Magamról

Szalmási László

Köszönöm a megtisztelő érdeklődését, reményeim szerint segíthetek megtalálni a legmegfelelőbb megoldást a gránit sírelmék, ablakpárkány, munkapult, kerítésfedlap, régi síremlékek felújítása, és műkő munkákra.

A gránit és a márvány a szakember által, igényesen megmunkálva feltárják rejtett szépségüket. Így méltó és időtálló emléket állítanak az elhunyt, szeretett hozzátartozója számára. Szakértelmünkkel, sokéves tapasztalatunkkal, becsületességünkkel azon dolgozunk, hogy mindez megvalósuljon Tisztelt Megrendelő elvárásainak megfelelően.

Ha már van konkrét elképzelése a síremlék anyagát, formáját tekintve, kérem hívjon bizalommal. Abban az esetben, ha még ez nem alakult ki, szeretnék ezzel a honlappal segítséget nyújtani, hogy a legkedveltebb sírkőformákat, és nyersanyagokat, feliratokat, díszeket ki tudja választani. Kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy nálunk megtalálhatók a rendkívül kedvező árú, ugyanakkor jó minőségű síremlékek, de a luxus igényeket is magas minőségben ki tudjuk elégíteni. 

Elsősorban észak-magyarországi településekről (Eger és Mezőkövesd vonzáskörzetéről) kapjuk a felkéréseket. A mezőkövesdi telephelytől kb. 100 km-es körzetben vállalunk teljes körű sírkő vagy kripta építést, sírkő felújítást, épületdíszkő munkákat. A cégem tevékenységét közel 20 éves tapasztalattal vezetem. Szerencsésnek mondhatom magamat, ugyanis ismereteimet a térségben a legjobbak közé tartozó szakemberektől tanulhattam, édesapámtól és bátyámtól, akik 40 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. 

A 2010-es évben kb. 110 db síremlék kivitelezésében vettünk részt, ügyfeleink teljes megelégedésére. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy az Egri Vár felújításakor a  vár belső és külső műkő díszítőelemeit, lépcsőit is mi készíthettük el!

 Amik megkülönböztetnek bennünket a legtöbb sírköves cég közül, azok a következők: 
becsületesség, minőség, mértéktartó árak. 

Kérem, hogy tiszteljen meg bizalmával, és keressen meg telefonon, hogy egyeztessünk a részletekkel kapcsolatosan. 

Elérhetőségek

keressen email-en

szallmabau@gmail.com

hívjon telefonon

+36 (70) 424-6802